Onsdag

Ligger på soffan i pyjamas fortfarande och mår skit. Måste börja röra på mig snart och fixa saker.
Solade igår... färgen blev helt okej fast ryggen är lite röd och magen ser ut som en pepparkaka. 
Idag får jag nog leva på det fula sättet med tabletter. Jag misstänker att jag har feber men men vi får se snart hur jag mår tog en tablett precis. 
Zidane åkte till systemet imorse och köpte lite dricka till mig, när han kom hit gav jag honom hans present för hans födelse, han blev glad och sen gav han mig 50kr :S vet inte varför haha :D 

Jepp nu ska ja fixa lite saker och duscha. Harregött

Dagen innan nyår

Kom hem precis, var ute och sprang med en vän ibbe. Vi sprang runt vättlesjön och sen till Rannebergen för att hämta en laddare till hans kompis. HAHA jag måste skryta lite :P jag har bättre kondition än honom, vi sprang i ca 45 min skönt som fan !!  Nu ska jag städa lite sen ska jag kanske sola vi får se... och på kvällen gäller tomtecupen.

Idag måste ja smsa runt och se om jag kan få tag på något för imorgon på nyår. 
  Och ni där ute hjälp till !!! jag har fan inte så många kontakter =D

Lördag

Ska iväg till tomtecupen om en halvtimme... Är ensam hemma idag igen GÖTT

Harregött

Allt flyter




Igår gick jag på bio med några polare. Det var helt okej... vi fick inte se den filmen (australia) vi skulle titta på eftersom biljetterna var slut så fick vi ta en annan film som hette allt flyter, den var bra haha en svensk komedi är det ,
Jag träffade Amanda på bion det var KULLLLL!!! vi satt och smsade  under filmen hahah för att det var en kille där som hon gillade så hon ville ha lite information...  Min mobil höll på krascha jag får sms hela tiden, och idag kväll ska jag stänga av den efter 19 tiden lr något. Kommer kanske att göra det flera dagar i veckan nu framöver.  

Nu sitter jag och dricker te sen ska jag ut och ta en promenad. Min bror kommer idag jag vet inte när men han kommer vi ska laga mat och skit för dom :@   protesterar alltid för att jag får ingen mat hos dom så varför ska dom få det hos mig då? Neeej jag tänker inte hjälpa till och på kvällen går kanske Azra och jag på bio igen och kollar på Australia.


God Jul!!

Idag var jag med zidane fram till klockan 15 ungefär... ni som inte vet vem zidane är så är det min stypappa som vi kallar för Zidane för att han är flintskallig haha =D  Nu är jag med morsan hon är jobbig som vanligt men men .. vi ska snart dra till kyrkan. Jag känner mig lite snurrig har druckit ganska mycket vin idag men jag får la stå där i kyrkan som förra året och gunga hahah 

Ha en riktigt trevlig jul!! Puss

haha

Skönt väder idag !!! Var ute med några tjejer från laget och joggade vid valhalla. Vi har fortfarande bra kondition så det är inget att oroa sig över hahah inte än iaf  =D Jag längtar till den 5/1 träningarna börjar då och det bästa av allt TRÄNINGS-MATCHER !!! 
Ja det har inte hänt något speciellt idag har bara tränat halva dagen typ... käkat mat andra halvan hahah och nu ruttnar jag har lust att gå ut igen men det är för sent nu... sitter och chattar med azra om nyår och vi vet fortfarande inte vart vi ska gå sen tjafsar vi om en kille vi såg på festen, JAG tyckte att han var söt och azra tyckte att han var "ful" men det roliga är hon försöker fixa honom åt mig :S  hahah men nu ska jag titta på TV. 

Have a nice night ;) 

Trött




Min fredag var underbaaaar. Perfekt avslutning på skolan och början på lovet. Det kunde inte ha blivit bättre, eller jo men jag är nöjd iaf!!!!!! 
Jag skriver mer sen om jag orkar,  ska sova nu i någon timme. 

 bye





Jullov

Jaaaaaa jullov!!!! Det var en konstig dag idag... allt kändes konstigt i skolan. Jag är osäker på om jag gjorde rätt med att byta skola. Men iaf många visste inte om att  det var min sista dag på MoveiT  så när de fick höra det var det lite tjafs här å där men det löste sig till slut. Jag satt ganska länge i lärarrummet och pratade med lärarna alla sa nästan samma sak att de är ledsna över att jag ska byta o blablabla. Det kändes som att någon hade dött jag ville bara springa därifrån men till slut lyckades jag smyga ut från skolan. Så nu är det jobbiga över. 

Sitter hos en kompis just nu vi ska kolla på The sex and the city filmen snart... min internet är lite trög hemma så därför skriver jag nu... orkar inte kämpa mig med den, den är så seg. 

harregött

jag vet inte, jag...

Ibland slår livet ned i skallen på en och man upptäcker att man inte mår så bra som man trodde.
Mitt minne sviktar något fruktansvärt och jag vill  mest bara sova, sova, sova.
Utan träning funkar jag inte... det funkar verkligen inte. Jag måste ta tag i det nu och skärpa mig. Jag har kommit en liten bit nu den senaste veckan men jag har lång väg kvar.
Jag vet att jag klarar det och jag kommer klara det! 

Ibland händer saker 
Ibland släpper det 
Ibland vill man inget mer 
Ibland känns det tungt 
Ibland vill man ha lugn och ro 
Ibland vill man inte 
Alltid krånglar det
Vill vara hel 

behöver en tub med lim 
behöver få vara ”vanlig”

Saknar mig själv. Saknar gnistan som alltid funnits där. 
Jag kan bara inte tänka mig att jag har givit upp, det får faktiskt inte vara så! 
Saknar gnistan i ögonen, i leendet. 
Säkerheten i min hållning och mina rörelser som jag vet har funnits där. 
Saknar känslan av självsäkerhet, av stolthet. 
Jag vet inte om de finns kvar, jag känner dem inte längre, ser dem inte. 
Men de kanske bara väntar. 
Väntar på att kameleonten ska hitta sin rätta färg och stanna i den...


Bästa laget <3


Hejhej!

Sitter i skolan just nu, har engelska det suger vi håller på med nån jävla jul projekt. Detta är  sista veckan i denna skolan sen kommer jag gå i angered.. Kommer sakna MoveIT men jag kommer ju hålla kontakten med dem flesta så det ordnar sig nog.

Ha en trevlig dag!! 

JUSTE idag ska jag träna <3 <3

Jullovet närmar sig

Ja nu är det måndag och det suger som vanligt. Det var ganska skönt i skolan idag vi tittade på film bara sen fick vi sluta.
NU sitter jag hos min pappi i gårdsten, han hjälper mig med en historia uppsats yeah ... bajs trååkigt

men men harregött

?

Mot dig har jag blivit stum, jag vet inte vad jag ska säga ? Helt plötsligt har jag inget att säga dig längre. 
Innan ville jag säga mkt, men nu vill jag inte säga något. Varför ? Jag hoppas att jag ändrar på mig iaf.. 
Ibland saknar jag dig inte ens, ibland saknar jag sig jätte mycket. Varför är det så? 
Jag bryr mig om dig, men har inget att säga dig längre, det låter faktiskt konstigt tycker jag.
Jag borde ta vara på dig bättre än vad jag gör, men jag följer mitt hjärta vad som känns rätt just nu.
Kan inte ens skicka dig ett sms och fråga hur du mår? för de känns inte rätt, jag hör av mig till dig när de känns bäst för mig och inte för att de ska se bra ut. För de jag skriver till dig vill jag mena, för sådan person är jag, annars är jag tyst! 

Detta kallar jag förvirrad och stum.
Men som sagt, allt blir bättre med tiden.

;)

handla handla handla, träna träna träna, är vad jag gjorde idag . Lagade en jätte god sallad till mig själv eftersom jag är ensam hemma och nu börjar jag bli hungrig igen så jag tänkte dra ut med 2 tjejer till stan på nåt cafe sen får vi se om vi hittar på nåt mer. 
 
Ha en skön lördag ! pusshej


Då var det fredag

Har inte gjort något speciellt idag. Kom försent till skolan och hade 2 lektioner och sen åkte jag hem. Sebila,Anisha och Sabina kom över till mig för att ha lite roligt... haha
Just nu sitter jag och tittar på film men ska gå och lägga mig snart, måste upp kl.8 imorgon.

 harregööötttans

Halloj!

Har precis kommit hem, var i frölunda med skolan och åkte skridskor. Trååååkigt var det som fan vet inte varför, skridskor är kul men men .. ska kika på kvällen på lite klubbar med konståkning å se om jag hittar nåt . En kompis och jag ska kanske börja i en termin bara för och testa lite. 

Ska till stan nu och träffa mei gay ... Harregött

Godmorgon!

 Idag har jag ledigt. Rätt skönt eftersom jag är sjuk och kom hem ganska sent igår, var på en tjejkväll i pliktverket, skit roligt var det. Idag ska jag ta det lugnt, tänkte städa mitt rum och plugga lite sen får vi se om jag hittar på något  =)

 


RSS 2.0