lördish

Suger som vanligt... Ja ähnnu en jobbig natt. kunde inte sova HELA natten. som tur så fick vi lite besök som skulle sova äver här så jag satt uppe och pratade med killen tills han somnade haha.. Sen luffade jag runt u köket.

När alla vaknade så stog jag där så klart helt pigg, folk blev förvånade eftersom jag var uppe hela natten och trodde att jag var galen. sen kom det massa ursäkter fram från mannen att jag är gravid å blabla bla bla skit snack.

nu ska jag åka hem och fixa mig för festen ikväll =D äntligen nåt som händer i livet.
Ska dricka så mkt jag hinner och orkar tyo.. skiter i om jag är sjuk fortfarande för jag orkar inte med detta liv längre.   Sen får jag hoppas på att jag blir så trött att jag kan sova ut ordentligt

harregött Hoppas ni får en bra helg.

bajs bajs bajs

Idag har jag ledigt =) fan vad glad jag blev när jag hörde det. Men tyvärr så hade jag en jobbig natt. Kunde inte sova pga illamående och huvudvärk. så idag stannar jag nog inomhus hela dagen och degar framför tv.n

Jag är sååå jävla hhungrig!!! men kan inte äta mejeriprodukter och vad  finns de för annat skit man kan äta? jo tcevapi... ska jag leva på bara cevapi hela dan?

ska spela wow nu. byebye


Skolan börjar

IDAG!! Tråkigt men... DET ÄR SISTA ÅRET XD
Efter skolan har mitt lag match och det står att jag ska spela så nu är jag lite förvirrad för jag sa till min tränare att jag inte får träna hela denna veckan. Jag vågar inte ringa honom så jag går dit idag och kollar läget, tittar på matchen lite och sen går hem. Om nån vill hänga med så får ni gärna höra av er =)

Nu måste jag börja göra mig iordning till skolan, Harregött

Nytt inlägg

Kom inte på nåt namn till rubriken så...
Min helg har varit super bra. åkte till en sommarstuga med min man rför att grilla men till sluit sov vi där med.
Idag väcktes jag av fula byggare som håller på och lägger nåt vatten och el skit här i svalen. de börjar 7 och då ska de börja banka som fan där inne så att hela huset vaknar. ORKA!! mina sista dagar innan skolan börjar och ja ska behöva gå upp så tidigt.

så nu ska jag börja ta på mig och åkta till angered,. handla lite mat med morsan.
HaRREGÖTT

Tårta

Bakade tårta idag. Blev en frukt tårta som vanligt =D Köpte ett pat gummistövlar med rosa snöre som jag  ska byta ut mot kanske guldaktiga snöre eller nån annan färg...
Måste till stan i veckan och köpa lite party kläder för nästa helg.

Nu ska jag till nåt ställe som ligger åt helvete och grilla, Harregött

Städ

Städade lite nyss och nu ska jag kolla på Baksmällan. Är hungrig som fan men jag orkar inte äta cevapi nu på morgonen :/


JAG

MÅR BRA

Huvudvärk

Allt började med huvudvärk, och nu är jag sjuk som fan.  Var på väg till jobbet men när jag kom till angered gick jag hem. Jag pallade inte med en sån huvudvärk, allt bara snurrade och jag frös som fan. Tänk sen på natten hur det kommer bli plus att musiken kommer dunka in i mitt huve hela tiden... nej tack. så nu var ja klar med gbg-kalaset. Imorgon jobbar jag inte =D fjäskade lite för chefen så till slut sa han att jag inte behöver jobba eftersom det finns tillräckligt med folk. 

nu måste ja äta något innan jag dör, bye bye

Tjäna

Då var det onsdag idag... värst vad snabbt dagarna går.
Ska vara hemma och chilla bara och vara med min man om han hinner hem innan jag drar till jobbet.
slutade runt 12:30 igår. Ska få skjuts hem varje dag så nu är jag lite glad iaf.

Nu ska ja fortsätta med mitt  spel och juste ja, fick mina glasögon igår så nu kan jag spela mer det fula spelet =D


11 Augusti

Vackert väder vi har... och jag som ska jobba ikväll öö pallar inte.
Klockan är bara 9 och jag har ingenting för mig. Ska nog spela wow snart XD

Funderar på att byta tid på lördag så att jag jobbar på dagen ist för på kvällen för då ska ja till orust om de går att fixa tiden.

Nu är det wow som gäller =D harregöttans

måndag...

Känner mig utvilad efter gårdagens dag som var så lång sen lördags.
Hade as kul i lördags. jag fick komma in på ställe som var 22+ bara för att en kille från lumpen var med ;) Vakterna hade en sån respekt yeye man blir glad av sånt :D sen var det jobb efter festandet... oho vi var bara 2 personer som skulle fixa allt och det var jobbigt som fan jag gick runt och tappade grejer hela tiden och gick in i väggar för att jag var så trött men kul var det ändå jag skrattade typ hela dagen. Vi fick vänta ganska länge efter varje sak vi gjorde för att "chefen" kunde inte bestämma sig hur han ville ha det så under tiden smög vi till trädgår'n och drack lite gratis =D det var nog det bästa av allt =D

så idag ska jag slappa bara och träna på kvällen sen är det dags för att jobba på tisdag igen =/


Jobb veckan

in my ass.

Okej jag har fått bra tider... men ändå inte. Jobbar bara kväll fram till 1 på morgonen varje dag. Ville jobba på kvällen men inte varjeee dag. och det bästa är det ska förstöra mina två helger som är viktiga ... Jobbar på söndag från 8 på morgonen och nästa lördag till 1 på morgonen igen.

Jo jag skiter i det, så jag ska ut ikväll, kommer hem när jag kommer behöver inte sova jag klarar mig. men nästa helg är ett litet problem. släpa  med sig kläder och skit till jobbet för att ja ska kunna gå ut efter jobbet... vi får se hur det går

Fuck off

Någonting plågar mig, plågar, plågar,plågar,plågar och plåååågar.Det kan aldrig sluta utan bara bli värre, Niiice så fucking NICE!!
Känns för jävligt att en sån sak ska dra ner mig så himla mycket...

Men jag har en sak till dig: Den långa mellan fingret =) In your face bitch

RSS 2.0