Sisko

bloggar genom mobilen. Har precis städat hela lägenheten och nu ligger jag på sängen och latar mig, orkar inte gå upp och klä på mig. Måste till angered och träffa morsan palla höra hennes tjat nu igen... Vi hörs! Puss

Trött

Ja nu sitter  jag här med halv öppna ögon, var ute för ca en halv timme sen med bina&co. Vi körde kurra gömma och sj tycker jag att det har varit en rolig grej på länge.... det har inte hänt nåt sen 555år tbx så det var nog dags att nåt kul hände och fick upp humöret och det hela på den rätta vägen igen.

Ska äta en pannkaka och sen lägga mig, känns som att jag kommer sova som en bebis:)

God natt!!!

Plugg

Har suttit sen kl.9 på morgonen och pluggat till historian för att vi har prov på måndag men ja fattar inte så mycket som vanligt... och frågorna är så svåååra!!! har lust all bränna alla papper !!


bye

HAMSTER <3

Fick en hamster av jasse igår =) den är sååå söt men den bet mig idag hahah och den bajsade på jasses säng när ja släppte ut den hahaha men shhh inget till jasse om bajsandet =P

nu måste ja städa lite.... förresten så heter hamstern SISMIS!!!  
Bilden är från internet men min är typ likadan....   BYE

Precis vad jag behöver!!! ( NOT)

Sjuk för första gången detta året ( 2010). Annars har jag nog gjort rekord i att vara sjuk (2009), har varit sjuk ca 5ggr lr något.  Ja nu är det ju fortfarande jullov och ja kommer vara tvungen att sitta hemma ...:( Har inte sovit bra nu på 2 dagar pga min hals... den dödar mig och idag vaknade ja med att ja knappt kunde prata, mina läppar är ihjäl torrkade vet inte vf :S drack hur mycket som helst te igår och skit och mitt huvud gör så ont att ja vill hoppa ut genom fönstret!!!!!!! och så det sista och det värsta, Jag kan inte svälja ipren lr något liknande piller!!

DU VILL SE MIG LE IGEN, MEN DET KOMMER ALDRIG ATT HÄNDA


RSS 2.0