Kl.20:12

Sitter och försöker ta det lite lugnt med ett kopp kaffe, men känner på mig att jag måste börja panik fixa mig för kl.21 måste jag vara i hjällbo och möta upp Diana för att åka till (biffen) och förfesta, sen efter ska vi till Klubb soft och softa där medans biffens kusin är DJ... yeah de gillar vi, sen ska vi försöka möta upp några skåningar och chilla med de, kanske gå på nåt annat ställe om det är öppet och sen ska jag försöka få tag på Jocke om han inte är för packad och efter det till MC (sam jobbar). Blir en lång natt plus jag är fortfarande trött som fan efter igår natt, har inte hunnit sova så mycket men skitsamma för jag njuuuter av livet och så länge jag inte går in i väggen så är allt bra :D
Nu ska jag leta efter att ha nåt på mig :D  Har en massa bilder från våra utgångar men orkar inte lägga upp de än :P det kommer nån dag iaf.
Harregött CIAO

Love me or love me not

Livet är underbart ibland, men för jävligt oftast.
Vilken vecka, vilken helg och denna veckan som kommer kommer också bli en vilken vecka !!!
Aja det är fortfarande sommarlov iaf, det ska man njuta av. Sen tar vi en dag i tagen som den kommer.
Mina planer kommer och går men jag vågar inte ta steget, det är en sak som förhindrar mig och det stör mig sååå himla mycket, men vad fan ska jag göra ? Jag går runt varje dag och hoppas på att det ska försvinna men NEJ.
Vad jag än gör så blir det fel, vad jag än väljer så blir det värre och hur jag än tänker så blir det att jag gör misstag... Jag fick ett svar nu i lördags iaf, blev väldigt glad för jag tänkte rätt... en väldig svår fråga blev besvarad och jag känner mig lättad för den delen.
Känns som att jag håller på och kör av vägen just nu men jag vet vad jag gör, det känns fel ibland men vad kan jag göra ? hur jag än vänder på det så kommer nåt bli fel så jag tar den lättaste vägen.
Nu ska jag duscha och göra mig i ordning sen blir det tårta och mys på stan.
Harregött

23 Juli

Godmorgon :)  Vaknade precis och är lite bakis... jag vet dricka på en torsdag är gay men vem bryr sig det är "sommarlov".  Morsan jobbar så jag är ensam och chillar, känns skönt som fan.  Augusti närmar sig och då händer det lite intressanta grejer.  kanske lägger in lite bilder sen från danmark. ska ta en cigg nu,
Harregött

Where is the love ?

Tjena! vet inte vart jag ska börja, finns sååå mycket saker.
Okej så här: Vissa förstår, vissa förstår inte. Jag försöker men vissa förstår inte fortfarande, alla gör misstag och vissa förstår fortfarande inte (pga deras uppväxt,religion, erfarenhet eller "gammla tiders sätt") Men hallåååå nu är det 2010!!!!!!!!!!!!!!!!
Iaf man drar alltid alla över en kant, det har alltid varit så och det kommer alltid vara så.
Jag skyller inte på nån förutom en person, och den personen kommer leva med sitt misstag hela livet.

Nu ska jag försöka ha lite kul innan allt tar slut, Tack alla ni som har stött mig!!

Har märkt att det inte finns nån kärlek här på jorden...

bye

RSS 2.0