DODIR NEBA

Halloj!  Jag lever, har varit i sthlm verkligen skönt att komma bort men nu är jag tillbaka i skiten igen men jag har en person som är här och hjälper mig, är verkligen tacksam att jag lärde känna den men det börjar bli lite jobbigt för det börjar hända saker... eeeh skiiiiitsamma vi tar det så som det kommer.   Morsan kommer imon lr på lördag fan men skiiiitsamma för jag börjar jobba imon haha ha det med att vara hemma.
lyssnar på en skööön låt,  Nedeljko bajic baja-dodir neba lyssna!!
Skaciiiii skaciii sad skakavico!!!
Ska fortsätta städa, bye bye

bakzzuuz

Tja!! jag lever, Jo, balkan festen som var nu i lördags sööög kraftigt, har aldrig varit med om nåt sämre, vet inte om det var jag som var konstig å borta eller var det verkligen festen som sög ?  jag dansade inte ens.... eh skitsamma
Äntligen lite ledig och jag hoppas dom inte ringer på hela veckan, pallar inte jobba men saknar ändå människorna där... ska kanske dit ikväll med saskolita och chilla. annars allt är som vanligt, jag pallar inte bry mig så om ni tycker att jag inte hör av mig lr så ... jobbiga tider är det just nu och jag orkar inte, tänker bara sitta och ta det lugnt vill nån nåt smsa, ring vad som helst jag kommer svara, men tro inte att det är nåt konstigt för att jag inte hör av mig... som sagt alla vi har våra dåliga tider.
Den 20:e kanske jag drar mig till tyskland och chillar där för med detta skiten orkar jag inte längre behöver semesteeeer bort härifrån!!!
ajde nu ska duscha å fixa mig bye bye

RSS 2.0