Lör

Sitter och äter lite bröd med leverpastej... snart kommer Bina&gänget hit så ska vi göra tårta och umgås lite. länge sen vi gjorde nåt sådant plus anisha åker på tisdag så vi firar lite olika saker och att det är sommarlov =)
i Torsdags var ja på fest me mina gamla MoveIT klasskamrater, det var skit kul hahaha vi ska hitta på mer saker under sommarlovet har vi lovat varandra =D sen var amanda med mig och sov här kul,kul var det,
 
Vill lägga upp lite bilder men kan inte göra det eftersom jag inte har några på denna datorn :/

yeah nu ska ja chilla vidare, Harregött =)

Stan

Skulle till MoveIT avslutning idag men vaknade försent så jag hann inte det. Ska träffa Amanda i stan så får vi hitta på nåt... Käkar snickers tårta just nu =) gott som fan.

Vi hörs,bye <3

Skolavslutning =)=)=)

Hade skolavslutning idag... känns gött men ändå inte!!! Detta är nog det ända året i mitt liv som ja inte känner mig glad av skolavslutningen. Har inte ens förtjänat det, mina betyg har gått åt helvete ... Det löser sig hoppas jag. Ska göra så gott ja kan i 3an =) sen är det SLUUUUUT med skolan, på ett tag iaf.. efteråt kommer ännu mer skit, jaja vad ska man göra =/
Det ända ja är stolt över är mönstringen detta året, har klarat den skiten iaf, kunde gjort bättre ifrån mig på testerna men men livet suger ibland. 
yeah yeah whatever sommarlov nu + skola i 2 veckor till för mig ska plugga engelska, har ändå inget annat för mig.

MEN nu måste jag bli lite positiv och leva mitt liv =)  here I come tralalalal

RSS 2.0